foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kempen Historic

Mols Racing Team M.R.T.Download formulieren.

Info openingsrit

Het bestuur van het Mols Rally Team en tevens het organiserend team van de Kempen Historic organisatie , willen jullie als leden van de club of oldtimer liefhebber , graag uitnodigen op hun 7de openingsritje. Ook niet leden zijn welkom.

Dit zal doorgaan op ZATERDAG 18 APRIL 2020 OM 14.00 UUR IN CAFE MILOHEEM , MILOSTRAAT N° 13 IN MOL MILLEGEM./span>

De bedoeling van deze namiddag is om aan het begin van het oldtimer seizoen alle oldtimer liefhebbers te laten genieten van een rondritje van + 75 km . Nadien kan er nog een gezellige babbel volgen en indien er vragen zijn zullen wij deze proberen voor jullie te beantwoorden. Om de onkosten van deze organisatie voor ons en jullie zo min mogelijk te houden , willen we het inschrijvingsgeld beperken tot 10 € per deelnemend voertuig.

Anders dan de vorige jaren zullen we geen limiet meer stellen op de aantal inschrijvingen. !!! De regel dat je de dag zelf niet meer kan inschrijven blijft wel van toepassing. !!!

OOK DIT JAAR : zullen wij om jullie te bedanken voor je aanwezigheid en om onze Kempen Historic te promoten , onder de deelnemers die om 18.00 uur terug aanwezig zijn in Café Miloheem , 2 GRATIS INSCHRIJVINGEN verloten voor onze 25ste jubileum editie van Kempen Historic die doorgaat op 23 augustus 2020 . (bestuurder + bijrijder ter waarde van 23 €).

Bijgevoegd vindt u een inschrijvingsformulier voor ons openingsritje , om onze kosten voor dit ritje zo beperkt mogelijk te houden willen wij jullie wel vragen om op voorhand in te schrijven , zodat we het juiste aantal roadboeken kunnen drukken. (inschrijven de dag zelf is dus niet mogelijk) (Inschrijven voor 17 April 2020) Inschrijven kan via onze website www.kempenhistoric.be of via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch 0494/78 88 24.

Het bedrag van 10 € dient u over te schrijven op rekening van BNP Paris Bas BE95 0016 3202 1158 Bic nr.: GEBABEBB met vermelding van Openingsrit + naam bestuurder (De storting dient te gebeuren ten laatste op 17/4/2020)

Vanaf 13.00 uur kan u zich aanmelden in cafe Miloheem , Milostraat N° 13 te Mol Millegem , om u in te schrijven , zodat we om 14.00 uur kunnen vertrekken met onze rondrit . Hopelijk mogen we jullie talrijk ontmoeten op ons Zevende openingsritje . Namens het bestuur van het Mols Rally Team en Kempen Historic organisatie.