foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kempen Historic

Mols Racing Team M.R.T.Download formulieren.

Info openingsrit

Het bestuur van het Mols Rally Team en tevens het organiserend team van de Kempen Historic organisatie willen jullie als leden van de club of oldtimer liefhebber graag uitnodigen op hun 6de openingsritje . Ook niet leden zijn welkom.

Dit zal doorgaan op :

ZATERDAG 27 APRIL 2019 OM 14.00 UUR IN CAFE MILOHEEM , MILOSTRAAT N° 13 IN MOL MILLEGEM
( !!! ANDERE VERTREKPLAATS DAN VORIG JAAR)

De bedoeling van deze namiddag is om aan het begin van het oldtimer seizoen al onze leden en oldtimer liefhebbers te laten genieten van een rondritje van + 75 km. Nadien kan er nog een gezellige babbel volgen en indien er vragen zijn zullen wij deze voor jullie proberen te beantwoorden.

Om de onkosten van deze organisatie voor ons en jullie zo min mogelijk te houden willen we het inschrijvingsgeld beperken tot 10 € per deelnemend voertuig. Om praktische redenen zullen er max. 50 deelnemers toegelaten worden . (datum van inschrijving telt)

OOK DIT JAAR : zullen wij om jullie te bedanken voor je aanwezigheid en om onze Kempen Historic te promoten onder de deelnemers die om 18.00 uur terug aanwezig zijn in Café Miloheem, 2 GRATIS INSCHRIJVINGEN verloten voor onze 24ste Kempen Historic van 4 augustus 2019.(bestuurder + bijrijder ter waarde van 23 €)

Het bedrag van 10 € dient u over te schrijven op rekening van Argenta
BE 74 9730 7953 7307. (Ten laatste op 20/4/2019)

Voor de leden van de club (of nieuwe leden) die nog geen lid zijn voor 2019 kunnen hun lidmaatschap alsnog hier verlengen , alsook voor de leden die wensen om een VAS vergunning te nemen om aan Classic of rittensport wedstrijden deel te nemen in 2019 zullen de nodige formulieren aanwezig zijn.

Om onze kosten voor dit ritje zo beperkt mogelijk te houden willen wij jullie wel vragen om op voorhand in te schrijven, zodat we het juiste aantal roadboeken kunnen drukken. (inschrijven de dag zelf is niet mogelijk) (Inschrijven voor 20 April 2019)

Inschrijven kan via onze website www.kempenhistoric.be of via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch 0494/78 88 24.

Vanaf 13.00 uur kan u zich aanmelden in cafe Miloheem , Milostraat N° 13 te Mol Millegem , om u in te schrijven , zodat we rond 14.00 uur kunnen vertrekken met onze rondrit.

Hopelijk mogen we jullie talrijk ontmoeten op ons Zesde openingsritje .

 

Namens het bestuur van het Mols Rally Team en Kempen Historic organisatie.

Countdown openingsrit.

Countdown K. Historic