foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kempen Historic

Mols Racing Team M.R.T.Download formulieren.

 

OLDTIMER RIT MET FOTOZOEKTOCHT
INFO

 

Beste Oldtimerliefhebbers,

Als alternatief voor onze geannuleerde Kempen Historic willen wij u onze andere organisatie voor dit jaar voorstellen. Om toch een uitgestippeld ritje met een roadbook te rijden kan u bij ons terecht.

Wat is het opzet?:
U krijgt van ons hetzelfde roadbook als we gebruiken voor de Kempen Historic organisaties met daaraan een fotozoektocht gekoppeld. De afstand van de rit is ongeveer 75 km. Deze rit is vrij te rijden naar uw keuze vanaf 1 juli tot en met 15 september 2020 ( Zo zijn er niet te veel oldtimers tegelijkertijd aan het rijden, dit alles voor uw veiligheid)
U kan het roadbook en overige documenten afhalen in Café Miloheem , Milostraat 13 Mol Millegem. De prijs voor dit ritje is 10 € / voertuig.

Hoe gaat het in zijn werk?:
Tijdens de rit van 75 km gaat u een reeks goed herkenbare foto’s tegenkomen die goed zichtbaar zijn vanuit uw wagen. De nummers die bij de foto’s staan die u tegenkomt noteert u in volgorde op uw antwoordformulier. Om exequo’s te vermijden gaan we jullie ook nog een schiftingsvraag stellen. U vult uw antwoordformulier volledig in en bezorgt het terug in café Miloheem. De uiterste datum dat u uw antwoordformulier mag binnen brengen is zondag 20 september.. Wij zullen dan de winnaars op 27 september bekend maken.

De prijzen die er te winnen zijn.

  1. Gratis inschrijving met ontbijt en middagmaal voor onze 25ste Kempen Historic in 2021.
  2. Gratis inschrijving met ontbijt voor onze 25ste Kempen Historic in 2021
  3. Waardebon café Miloheem
  4. Waardebon café Miloheem
  5. Waardebon café Miloheem

Hopelijk mogen we jullie deze zomer maanden in Millegem ontmoeten voor een gezellig ritje met jullie oldtimer.

De Kempen Historic organisatie

Start fotozoektocht

Einde fotozoektocht